Yeniömerli İlkokulu
Yeniömerli Köyü Asarcık/SAMSUN

VİZYON

Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek.

MİSYON

Biz; Atatürk İlke Ve İnkılâplarına bağlı, Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda barış içinde, çağdaş bir dünya için; yaratıcı, akılcı, özgür bireyler yetiştirmek için varız

Öğretim Şekli :Normal Eğitim.

Normal Eğitim.

DERS BAŞLAMA : 08:40 DERS BİTİŞ : 14:20

Soba.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Köyümüz il merkezime 75 k.m ,ilçe merkezine 4 k.m mesafede olup il ve ilçe merkezine günlük geliş gidiş yapılabilmektedir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Yeniömerli köyü Merkez,Yayla evi,Tahtalık.Bağlıca ve Kiseoğlu mahalleleri olmak üzere 5 mahalleden meydana gelmektedir.Merkez,Yayla evi ve Tahtalıktaki öğrenciler merkez mahallede bulunan okulda eğitim öğretimine devam etmektedir.Yeniömerli Köyü 149 haneden oluşmaktadır.Ayrıca son nufus sayımına göre köyün nufusu 1200 civarındadır.